Уважаеми родители, екипът на “Баскетболни деца” приветства избора Ви да ни се доверите. Идеята на екипа на „Баскетболни Деца“  е да се създаде камп от ново поколение, в който не се набляга само на спорта, а се комбинират елементи като възпитание, менторство, образователен подход, запознаване с история и култура, посещение на различни културни и исторически места, като по този начин на участниците се предостави възможност да научат повече за България.

Предлагаме на Вашето внимание полезна информация, свързана с кампа:

– Всички деца трябва да бъдат в лобито на хотел Аквая, Велико Търново на 5-ти август не по-късно от 14:30 ч.

Адресът на хотел Аквая е ул. Любен Каравелов 40, Район Западен, Велико Търново, п.к. 5000

http://akvaya.com/

– Представители на “Баскетболни Деца” ще Ви посрешнат в хотел Аквая, където децата ще бъдат настанени в стаите им, а ние ще можем да отговорим на всичките ви въпроси (на място ще се определи комбинирането по стаи)

– Децата, които не използват хотелско настаняване, трябва да бъдат в 16:00 ч. в баскетболната зала на стадион Ивайло

– Транспорт до Велико Търново не е предвиден и организиран от екипа на “Баскетболни Деца”. Роителите подсигуряват трансфера до града.

– През целия период на кампа децата ще бъдат наблюдавани и контролирани от треньорите и представители на екипа, и няма да бъдат оставяни без надзор както в залата, така и по време на дейностите на открито, посещенията и времето в хотела.

– В хотела ще е налична зала за свободно време, където децата могат да се събират, когато са в хотела, за да не се събират по стаите и да не пречат на останалите гости на хотела. Залата за свободно време ще е оборудвана с телевизори и конзола (и) за видео игри.  По желание децата могат да вземат със себи си развлекателни игри, карти, т.нар. борд геймс (игри за маса) и др.

– Подробна програма на кампа ще Ви бъде разпратена на електронните адреси, но може да откриете и тук: http://hoopkidsbasketball.com/events/2018-08/

– Всичко е на пешеходно разстояние и е планирано децата да се движат в група заедно с треньорите до залата и хотела

– Квалифицирано медицинско лице ще е на разположение в залата по време на всички тренировъчни дни

– На 8-ми август е предвидена туристическа обиколка на Велико Търново в продължение на 3-4 часа с професионален екскурзовод, а след това орагнизирано посещение на открит басейн. Препоръчително е децата да имат шапки и слънчева защита с тях!

– Модулът по Спорт и Предприемачество е съобразен с възрастта на децата, времевия диапазон и нивото на трудност. Организиран е и ще се представи от Фондация Бауерзакс – http://bauersax.org/en/

– На 12.08. хотелът трябва да се освободи между 12:00 ч. и 13:00 ч. Каним Ви да бъдете част от финалите на турнирите 1х1 и 3х3, както и да бъдете с нас на церемонията по награждаване в 14:30 ч.

– Може да посещавате социалните мрежи на “Баскетболни Деца” за снимки, видеа, новини и др.

– За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете със Сандра Велчева Хънт и Лили Борисова

БЛАГОДАРИМ! ДО СЪВСЕМ СКОРО:)